Daudziem cilvēkiem patīk sākt savu dienu ar ēdieniem, kuru pamatā ir vistas olas. Tas ir ļoti iedibināts ieradums. Bet pat tad, ja olas pagatavojat perfekti, katru reizi lietot vienu un to pašu recepti kļūst garlaicīgi. Izmēģināsim ko jaunu.
Kā pagatavot neparasti olu kulteni, ko pat nepasniegs restorānā
Sagatavošanas posms
Šis ēdiens ir ļoti vienkāršs, taču ideālās sastāvdaļu kombinācijas dēļ tas pārvēršas par īstu kulinārijas mākslas šedevru.
Vispirms jums ir jāsagatavo:
Novērtējiet savas pannas izmēru un izgrieziet pitas maizes apli, pamatojoties uz šo diametru.
Nomizojiet tomātus.
Sarīvē nelielu daudzumu cietā siera.
Bļodā ieliek vajadzīgo olu skaitu, pievieno sāli un melnos piparus.
Atdzesē līdz gludai.
Jebkuras desas (nav obligāti vārītas) sagrieziet vairākus gabaliņus (plānus).
Brokastu pagatavošanas metode
Paņemiet nelielu gabaliņu sviesta un izkausējiet to pannā. Pitas maizi aplej ar ūdeni un pēc tam liek pannā.
Olu masu cenšamies pēc iespējas rūpīgāk sadalīt pa miltu izstrādājumu. Pārkaisa ar sieru un pagaidi apmēram minūti.
Pievieno desu un vēlreiz apcep 60 sekundes.
Apgriezīsim olu kulteni otrādi. Arī nomizotus tomātus vajadzētu sagriezt un likt uz pitas maizes.
Pagaidām minūti, izslēdzam plīti un satinam trauku kā rullīti.
Neparasts olu kultenis ir gatavs.